Robot technika

A robot technikát elsősorban poros szennyeződésű légcsatornák tisztításánál előnyös alkalmazni.

 

Ezzel a módszerrel könnyen és gyorsan tudjuk végezni a különböző keresztmetszetű elszívó és befúvó légcsatornák tisztítását. Ebben segítségünkre van egy elektromos meghajtású vezető kefeszár, amely rugalmas többrétegű acéllal megerősített, ez biztosítja a megfelelő hatékonyságot és stabilitást, hogy az ívek és elágazások tisztítása se jelentsen gondot. A kefeszár végére a légcsatornák keresztmetszetének megfelelő méretű tisztítókefét csatlakoztatunk.

Melyek lehetnek:
. nylon kefék,
. acéllal megerősített nylon kefék, illetve
. acél kefék.

Ezek különböző irányú, idejű és erejű forgással végzik a tisztítást. Kiválasztásuknál döntő szerepet játszik a tisztítandó egység szennyezettségének mértéke és minősége. A kefeszár csekély súlya egyaránt lehetővé teszi a vízszintes és függőleges járatok tisztítását
Alkalmazásának előnyei, hogy a még tisztító és ellenőrző ajtókkal fel nem szerelt rendszerekre lényegesen kevesebbet kell beépíteni, valamint:
. a munkaidő lerövidül
. biztonságos
. tiszta
. csendes
. gyors
. energia és költségtakarékos

Így, tehát ez a megoldás igen kedvező meglévő és leendő ügyfeleink számára is.

Reméljük, tájékoztatónk elegendő ismeretanyagot tartalmaz, ahhoz hogy a jövőben igényt tartson innovatív szolgáltatásunkra vagy bármely más szolgáltatásunkra.