MINŐSÉGPOLITIKÁNK

Napjainkban az egyre magasabb komfort igények és az egyre szélsőségesebbb időjárás miatt már-már elképzelhetetlen az életünk a klímaberendezések nélkül. A klímatechnikai piac területén a legkisebb split-készülékektől a legnagyobb klímaberendezésekig mindent megtalálhatunk igényünknek megfelelően.

A körülmények a szakmabeliek kezére játszanak: hideg telek és forró nyarak, az igényszint növekedése a tiszta levegőre, kellemes környezetre és közérzetre, mind afelé mutatnak, hogy egyre több energiát fordítunk a hűtésre és fűtésre.

Mint tudjuk a klíma-illetve hűtőberendezések nagy része elektromos működésű, ezért nem érdektelen berendezéseink tisztasága, hiszen nem csak egészségünk a tét, hanem zsebünkre nézve sem mindegy mennyi gondot fordítunk rendszeres ellenőrzésre, tisztításra, fertőtlenítésre. Egy jó terv alapján telepített jó berendezésekből álló rendszer is működhet rosszul, ha az előbbiekben felsoroltakra nem fordítunk elegendő figyelmet. Mindezek alkalmazásával gépeink élettartamát is növeljük, valamint nem utolsó sorban a működési hatékonyság és teljesítmény is az elvárásoknak megfelelően alakul.

Ezen feladatok teljes körű ellátására szakosodott cégünk, így velünk megvalósítható az Ön által igényelt tisztítási feladatok elvégzése. Feladataink ellátásához természetesen rendelkezünk a szükséges hatósági engedélyekkel, illetve közeli célul tűztük ki az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer bevezetését és annak fenntartását.

Vállalkozásunk mérsékelt árak mellett, a megrendelői igényeket teljes mértékig kielégítő, magas műszaki követelményeknek megfelelő, minőségi munkavégzés jellemzi. Követve a vállalatok termelési igényeit, szükség esetén éjszaka, hétvégén vagy a tervezett leállási időszakokhoz igazodva is képes maximálisan elvégezni munkáját.

Szlogenünk: Tisztítás A - Z-ig; gyors, pontos, hatékony az ország egész területén.

Cégünk a szükséges technológiai eljárásokhoz megfelelő gépek, berendezések és anyagok felhasználásával, szigorú környezetvédelmi normák szerint dolgozik
Akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, azok tudják, hogy szakembereinktől pontos és minőségi szolgáltatást kapnak a határidők betartásával.
A végeredmény: megelégedett ügyfeleket tudhatunk magunk mellett, akik pontosan ezért ragaszkodnak hozzánk

 

Tegyen próbára minket, állunk rendelkezésére!